Huismiddeltjes Voor Urineweginfectie - Natuurlijke Eliminatie Van Bacteriën

Urineweginfectie


Urineweginfectie is algemeen bekend als UTI. Bovendien, zoals de naam al doet vermoeden, treedt deze medische aandoening op als gevolg van de bacteriële infectie in de urinewegen. Bovendien wordt de bacterie die deze infectie veroorzaakt klinisch erkend als Escherichia coli. Bovendien bevat menselijke urine zouten en afvalproducten in vloeibare vorm, maar bacteriën kunnen er gewoonlijk niet in overleven omdat urine zelf steriel is. En wanneer een bacterie in de blaas en nieren terechtkomt, vermenigvuldigt deze zich in de urine waardoor UTI optreedt. De huismiddeltjes voor urineweginfectie blijken effectief te zijn bij de eliminatie van bacteriën.

Normaal gesproken leeft Escherichia coli in het spijsverteringskanaal en rond de anale regio, maar er zijn weinig oorzaken waardoor deze bacterie de urinewegen zou kunnen infecteren. Ten eerste kan constipatie de bacteriën dwingen om de opening van de urethra binnen te gaan, wat een UTI veroorzaakt. Ten tweede is het tegenhouden van de drang om te plassen een veelvoorkomende oorzaak van het optreden van deze infectie. Bovendien kan de blaas uitrekken als gevolg van langdurige drang om te urineren, omdat deze blaas zichzelf niet kan legen, waardoor het risico op bacteriegroei in de urethra toeneemt. Ten derde kan geslachtsgemeenschap met verschillende partners leiden tot urineweginfectie. Hoewel, er zijn veel huismiddeltjes voor urineweginfectie, maar deze remedies kunnen alleen helpen als een persoon zich bewust is van het niveau van infectie.

Voorgesteld lezen: Kan ik een thuistest doen voor een urineweginfectie (UTI)?

Ons lichaam vertoont enkele symptomen om ons te vertellen over de bacteriegroei in de urine. Ten eerste kan een persoon vaak aandrang voelen om te urineren, maar ondanks de constante aandrang zou de hoeveelheid uitgescheiden urine minimaal zijn. Ten tweede kan de urine troebel zijn en kan een persoon een branderig gevoel krijgen tijdens het urineren. Ten derde zijn koorts en braken een ander veel voorkomend symptoom van de urine-infectie. Er zijn huismiddeltjes voor urineweginfecties die de gezonde toestand van het urinestelsel kunnen herstellen. Er worden enkele effectieve remedies genoemd die de infectie kunnen behandelen door de bacteriën effectief te elimineren.

1. Meng een halve theelepel zuiveringszout in 9 ons schoon water. Drink dit mengsel zodra de eerste tekenen van UWI worden gezien. Het zal de zuur-base balans in het lichaam verhogen, wat kan helpen bij het elimineren van een milde infectie.

2. Meng vers cranberrysap met een gelijke hoeveelheid appelsap en drink dit mengsel minstens één keer per dag. Dit is een van de beste huismiddeltjes voor urineweginfecties.

3. Voeg bramen toe aan uw ochtendontbijt. De antiseptische eigenschappen van bramen zijn effectief bij het wegwerken van infecties.

Om uw testkit voor urineweginfecties te bestellen Klik hier

4. Drink elke dag een kopje ananas. Ananas bevat een enzym dat bromelaïne wordt genoemd en dat het lichaam helpt de infectie te elimineren. Dit is een van de eenvoudigste huismiddeltjes voor urineweginfecties.

5. Driemaal per dag knoflook geplet met een paar druppels oregano-olie.

Kortom, de genoemde huismiddeltjes voor urineweginfectie zijn effectief, maar er worden ook enkele tips genoemd om snel van de infectie af te komen. Drink eerst minimaal 8 tot 10 glazen water per dag. Ten tweede, blijf uit de buurt van vettig, gekruid en junkfood. Ten derde, onderdruk de drang om te plassen niet. Zorg ten slotte voor persoonlijke hygiëne Article Search, en draag katoenen doeken. Deze tips helpen de huismiddeltjes voor urineweginfecties om de werking van het urinestelsel te normaliseren.

Comments