Wanneer en hoe een zwangerschapstestkit te gebruiken?

zwangerschapstest


Heb je besloten om een ​​duik te nemen in het ouderschap?

Zo ja, dan vindt u hieronder de stappen die u onmiddellijk moet nemen.

1. Begin met het volgen van uw vruchtbaarheidsvenster.

2. Voorraad op zwangerschapstestkits.

De markt wordt overspoeld met testkits en beslissen welke te krijgen kan verwarrend zijn. Dus we hebben het beenwerk voor u gedaan en de beste in de branche gevonden. Als het gaat om zwangerschapstestkits in India, is Prega News een naam die u kunt vertrouwen vanwege de zeer nauwkeurige resultaten. Maar pas op voor nepkopieën op de markt en koop alleen echte Prega News-producten. Nu we duidelijk hebben wat u moet kiezen, gaan we verder met wat u allemaal moet weten. Dus hier is alles wat u moet weten over zwangerschapstestkits; die hopelijk al uw wat-wanneer-hoe van het doen van een zwangerschapstest thuis zal beantwoorden.

Wat: Er zijn twee hoofdtypen tests die kunnen worden gedaan om te bepalen of u zwanger bent: urinetest en bloedtest. Hoewel dit laatste alleen in de kliniek van een arts kan worden gedaan, zijn urinetests eenvoudig en kunnen ze een dag nadat u uw menstruatie hebt gemist, worden gedaan. Deze zwangerschapstesten zijn bedoeld om te zoeken naar een hormoon genaamd humaan choriongonadotrofine (hCG) in respectievelijk uw bloed en urine. Dit hormoon wordt geproduceerd wanneer een bevruchte eicel aan de baarmoeder van de moeder wordt gehecht. En naarmate het verloop van de zwangerschap vordert, stijgt de hoeveelheid hCG snel en verdubbelt elke 2-3 dagen.

Voorgesteld lezen: 5 redenen waarom u een chlamydia-test zou moeten ondergaan

Wanneer: Als u thuis een zwangerschapstest doet, betekent dit waarschijnlijk dat u opgewonden bent en het nieuws zo snel mogelijk wilt bevestigen. Zwangerschapstestkits voor thuis zijn nauwkeurig, maar ze kunnen u alleen het juiste resultaat geven als het hCG-niveau in uw lichaam detecteerbaar is. In het ideale geval kunt u de test doen op de dag dat u uw menstruatie mist, maar als u een dag of twee wacht, weet u zeker dat het hCG-niveau in uw lichaam het vereiste niveau heeft bereikt. Bovendien moet u de test altijd vroeg in de ochtend doen, aangezien het hCG-gehalte in uw lichaam op dat moment het hoogst is.

Hoe: Zwangerschapstestkits worden geleverd met een instructieboekje; de stappen in detail uitleggen die het hele proces probleemloos maken. Het proces is vrij eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen, is 3 druppels urine die 's ochtends uit een container is verzameld, te doen. Het moet met behulp van een druppelaar op de monstersleuf op de detectiekaart worden aangebracht en gewoon wachten op de resultaten. Maar als je nog steeds in de war bent, kun je onze video met instructies bekijken waarin elk klein detail wordt uitgelegd.

Dit waren dus een paar dingen die u moet weten voordat u thuis een zwangerschapstest doet. We hopen dat je snel je goede nieuws krijgt!

Comments