Voordelen van het gebruik van blaastesten voor alcoholdetectie

Blaastest zijn draagbare draagbare apparaten die effectief kunnen worden gebruikt voor alcoholdetectie op locatie voor studenten, werknemers en verdachten van rijden onder invloed op snelwegen. Blaastest maken het testproces eenvoudig en snel op scholen, hogescholen, kantoren en snelwegen, eenvoudig en snel. Blaastesten geven een nauwkeurig resultaat en helpen om een ​​veilige en beveiligde omgeving te behouden door aan alcoholverslaving gerelateerde misdaad, ongevallen en verwondingen te voorkomen. De Blaastest meten het bloedalcoholgehalte (BAG) door indirect het alcoholgehalte in de adem te meten.


Eenvoudig en efficiënt te testen

Blaastest zijn draagbare draagbare apparaten die gemakkelijk te hanteren zijn en snelle resultaten opleveren. Het ontwerp en het materiaal van Blaastest maken het sterk om op het veld te gebruiken en bestand te zijn tegen ruwe veldomstandigheden. De Blaastest bestaan ​​uit drie delen: een mondstuk, twee glazen flacons met een chemisch reactiemengsel en fotocellen om de kleurverandering te meten. De Blaastest passen gemakkelijk in een zak, tas of tas, waardoor ze gemakkelijk overal mee naartoe kunnen worden genomen. Het draagbare karakter van Blaastest maakt het een geschikt apparaat voor willekeurige alcoholtests op werkplekken, industrieën enz. Het onderwerp moet in het mondstuk blazen en de resultaten worden binnen enkele seconden weergegeven. Het houden van een draagbare breathalyzer op werkplekken maakt alcoholcontrole eenvoudig en veroorzaakt minder verstoringen tijdens de werktijd. Het is moeilijk om de resultaten van de Blaastest te manipuleren.


Snelle en nauwkeurige resultaten

Blaastesten bieden snelle en nauwkeurige resultaten in enkele seconden. De alcoholdetectiesensor in Blaastest is gevoelig genoeg om de aanwezigheid van alcohol met aanzienlijke BAG-nauwkeurigheid te detecteren. De sensor is sterk genoeg gebouwd om meerdere keren nauwkeurige resultaten te geven. De Blaastest ondergaan verschillende kwaliteitsborgingstests en strenge kwaliteitseisen. Hoewel draagbare Blaastest resultaten opleveren met aanzienlijke nauwkeurigheid, kunnen meer geavanceerde soorten Blaastest zoals Intoxilyzer en Alcosensor alcohol met grotere efficiëntie detecteren. Draagbare Blaastest worden gebruikt voor voorlopige ademtests (PBT) en de resultaten ervan zijn niet toelaatbaar voor de rechtbank. De resultaten van Intoxilyzer zijn echter door de rechtbank toelaatbaar, terwijl die van Alcosensor dat niet zijn.



Nuttig voor organisaties en politie

De wetshandhavers gebruiken ademanalyseapparatuur op snelwegen en wegen om te controleren of rijden onder invloed kan leiden tot ongevallen. Elk jaar gebeuren er op snelwegen en wegen een groot aantal ongevallen door rijden onder invloed. Bestuurders die drinken en rijden, brengen hun leven en dat van anderen in gevaar. Blaastest blijken een effectief hulpmiddel te zijn bij het controleren van rijden onder invloed en de heersende veilige rijomstandigheden op snelwegen en wegen.


Alcoholmisbruik leidt tot lage productiviteit, ziekteverzuim en ongevallen op werkplekken, industrieën en kantoren. Veel alcoholgerelateerde misdrijven, verwondingen kunnen optreden op de werkplek. Er is een grotere kans dat personen die verslaafd zijn aan alcohol zichzelf schade kunnen berokkenen of anderen kunnen verwonden op het werk. De Blaastest kunnen helpen om een ​​veilige en productieve omgeving op de werkplek te behouden.


Het gebruik van Blaastest voor alcoholdetectie is ook een niet-invasieve manier van detectie. Zelfs alcoholconsumenten kunnen persoonlijke Blaastest gebruiken die goedkoop zijn om zichzelf vooraf te onderzoeken op het alcoholgehalte in het bloed voordat ze gaan rijden. Omdat alcoholtesten in laboratoria meer tijd kosten, bieden blaastesten een gemakkelijke, snelle en betrouwbare manier voor alcoholtesten in huizen, hogescholen, kantoren en snelwegen.

Comments