Vijf Voordelen Van Het Online Kopen Van SOA-Testkits En Meer Handige Tips

soa-testkit

 

Soa's komen tegenwoordig veel voor. Volgens artsen wordt ongeveer een op de twee mensen die ze testen positief bevonden voor een of meerdere seksueel overdraagbare aandoeningen. Elke dag worden er wereldwijd talloze tests verzonden. Je bent dus niet de enige. Er zijn tal van mannen en vrouwen die zich niet laten testen uit angst voor een positief resultaat. Als u geen arts wilt zien, is er een oplossing. U kunt een
soa-testkit kopen die u thuis
kunt gebruiken. Hieronder volgen 5 voordelen van het verkrijgen van dit artikel bij een internetwinkel.

  • Het kan online worden besteld bij een eigenaar van een apotheek die u niet kent.
  • Het biedt volledige privacy. Als u niet wilt dat uw familie of echtgenoot het weet, test dan op een seksueel overdraagbare aandoening wanneer u alleen bent.
  • Er zijn verschillende kits voor verschillende geslachtsziekten. Als u denkt dat u bijvoorbeeld hiv heeft, kunt u maar één kit bestellen.
  • Dit item kan voorkomen dat u gênante vragen krijgt van de verpleegster of arts in het ziekenhuis.
  • Bijna alle soa-kits zijn gemakkelijk betaalbaar en verkrijgbaar.

" klik hier om uw SOA-testkits online te bestellen "

Drie tests die u online kunt vinden?

Syfilis Rapid Screen - Het wordt gebruikt om te detecteren of een persoon syfilis- of Treponema Pallidum-antilichamen in hun plasma, serum of bloed heeft. Er wordt gezegd dat het negenennegentig procent nauwkeurig is.

HIV 1&2 Rapid Screen - Deze detecteert het HIV (Human Immunodeficiency Virus) in iemands bloed, plasma of serum. Binnen een kwartier weet je of je hiv-negatief of hiv-positief bent.

Chlamydia Rapid Screen - Het detecteert de bacterie Chlamydia trachomatis in slechts vijftien minuten in uw urine.

Werkt de SOA-testkit?

Aangezien u geen medische professional bent, kunt u het resultaat niet interpreteren. Wat er dus gebeurt, is dat u uw uitstrijkje of urine verzamelt en naar het laboratorium stuurt voor analyse. Het item dat u koopt, is klein, ongeveer zo groot als een dvd-doosje. Het bevat alles wat je nodig hebt om een ​​monster te verzamelen en terug te sturen naar de internetverkoper. De meeste soa's worden gediagnosticeerd zodra het urinemonster of het vaginale uitstrijkje is ontvangen. Om nauwkeurige resultaten te garanderen, moet u de instructies volgen die bij uw product worden geleverd. Bovendien zal er een blanco formulier zijn dat moet worden ingevuld met de vereiste informatie voordat de monsters naar het laboratorium worden genomen. Om er zeker van te zijn dat uw monster wordt ontvangen, verzendt u het in dezelfde doos waarin het is afgeleverd.

 Voorgesteld lezen: Hoe Snel Is Het Te Vroeg Om Te Testen Op Zwangerschap?

Wat gebeurt er daarna?

Persoonlijk naar het laboratorium gaan om uw resultaten te krijgen, is niet nodig. De laboratoriumfunctionaris stuurt je resultaat via de methode die je hebt opgegeven bij het kopen van de SOA-testkit. Omdat u uw product online koopt, is het absoluut noodzakelijk om een ​​site te kiezen die een volgsysteem biedt. Met het systeem kunt u het monster volgen dat u hebt verzonden, zodat u uw resultaten kunt krijgen zodra ze zijn vrijgegeven.

Comments