Vroege Zwangerschapssymptomen en Vroege Zwangerschapstesten

Vroege Zwangerschapstesten

 

Hoe herken je vroege zwangerschapssymptomen? Veel vrouwen dromen ervan om al op jonge leeftijd zwanger te worden, maar hoe weet je dat als je daadwerkelijk zwanger wordt?

De meeste vrouwen kunnen geen vroege zwangerschapssymptomen ontdekken totdat ze hun menstruatieperiode missen, maar dit verschilt van vrouw tot vrouw. Sommige vrouwen zeggen dat ze een strak gevoel in de maag hebben en bijna meteen een opgeblazen gevoel hebben, ja anderen zeggen dat ze zich binnen de eerste paar dagen na de conceptie misselijk voelen.

De gemiddelde tijd om een ​​​​zwangerschapstest thuis te doen, is ongeveer 2 weken voordat de bevruchting plaatsvindt. Hoewel sommige vroege zwangerschapstesten aangeven dat ze een zwangerschap veel eerder kunnen detecteren, hebben we geen zwangerschapstesten gevonden die bereid zijn om meer dan 90% definitief resultaat te geven totdat je daadwerkelijk je menstruatie hebt gemist.

Zwangerschapssymptomen kunnen zijn:

Abnormale vermoeidheid of vermoeidheid.

1. Spotten. Dit kan 3 tot 12 dagen na de eisprong optreden.

2. Ochtendmisselijkheid. Geen paniek dit is normaal

3. Opgeblazen gevoel. Veel vrouwen hebben het vreemde gevoel van een opgeblazen gevoel.

4. Frequent urineren.

5. Hunkeren naar eten. Geef me NU eten!!

6. Borstveranderingen. Zwelling, gevoeligheid en blauwe aderen die over de borst lopen.


Voorgesteld lezen: Hoe Snel Is Het Te Vroeg Om Te Testen Op Zwangerschap?

Dit is slechts een lijst van enkele veelvoorkomende zwangerschapssymptomen, verschillende mensen krijgen verschillende symptomen en sommige mensen hebben last van meerdere zwangerschapssymptomen. Sommige vrouwen ervaren vanaf het begin verschillende symptomen, terwijl andere vrouwen er geen zullen ervaren - zelfs niet na de bevestiging van een zwangerschapstest.

Elke vrouw is anders en het lichaam van elke vrouw zal anders reageren op zwangerschap. Als u denkt zwanger te zijn, kunt u het gemakkelijkst een vroege zwangerschapstest doen. Een test doen is een heel eenvoudige procedure en houdt in dat u moet plassen op een zwangerschapsstrip of urineren in een kleine container en vervolgens een zwangerschapsstrip in de urine dompelt, en binnen 2-3 minuten heeft u uw antwoord. Onthoud dat niet alle tests gelijk zijn gemaakt; sommige zijn gevoeliger en/of betrouwbaarder dan andere.

Als u een negatief resultaat krijgt en u denkt nog steeds dat er iets niet klopt, ga dan naar uw arts of het dichtstbijzijnde medisch centrum en vraag hen om u een bloedtest te laten doen of een urinemonster te nemen dat ze naar het laboratorium kunnen sturen. een meer definitief resultaat.

Onthoud dat als je last hebt van vroege zwangerschapssymptomen en je denkt dat je zwanger bent, ga je gang en doe een vroege zwangerschapstest, wie weet dat je aangenaam verrast zult zijn.

Comments